Graafinen suunnittelu

Nuorekkaat ja lahjakkaat graafiset suunnitteljamme ovat ajan tasalla tämän päivän digitaalisen median trendien kanssa. Autamme Sinua luomaan yrityksen arvoihin sopivat modernit aineistot. Suunnittelupalvelumme ovat runsaat. Toteutamme isommat kokonaisuudet kuten graafiset ohjeistot yrityksille, mutta myös pienemmät työt kuten käyntikorttien suunnittelu onnistuvat ongelmitta meillä. Alla lyhyt esittely Qualproofin monipuolisesta graafisesta suunnittelusta.

Graafinen suunnittelu
Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Alk. 65 eur/tunti. Löytyykö idea valmiina, mutta tarvitset graafikon apua viimeistelyyn? Nämä työt onnistuvat yleensä nopeasti mikäli pystyt antamaan meille suuntaa antavat ohjeet mitä olet hakemassa. Graafikomme iloksi voit myös antaa heille vapaat kädet ideoimaan sinulle uunituoreita ratkaisuja. Kerro meille yrityksestäsi, arvoista ja tavoitteista, niin luomme imagollesi sopivan logon.
TYYLIKÄS LOGO, KIITOS >>

Promomateriaalien suunnittelu

Olipa kyse flyereiden, roll-uppien, bannereiden, käyntikorttien tai esitteiden suunnittelusta, ammattitaitoiset graafikomme luovat Sinulle henkensalpaavat painoaineistot. Jos samalla tilaat meiltä itse painotuotteet niin säästät selvää rahaa ja vaivaa kun kaikki tehdään saman katon alla.
TUORETTA PAINOAINEISTOA >>

Promomateriaali
Graafinen ohjeistus

Yrityksen graafinen ohjeisto

Seuraamalla ohjeistoa voit olla varma että yrityksesi ilme säilyy yhtenäisenä niin digitaalisessa muodossa kuin painotuotteissa. Myös pienemmät yritykset hyötyvät graafisesta ohjeistosta, koska yhtenäisellä linjalla powerpoint esityksestä käyntikorttiin annat yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman.

OHJEISTO OJENNUKSEEN >>